VIPS Members

Bij VIPS brengen we experts samen die jou helpen met de inrichting van een luxe tuin. 

We werken graag samen met verschillende experts om de perfecte eindresultaat te bereiken,

Ontdek welke partners deelnemen aan het VIPS concept.

Producten & Diensten

Hier vind u VIPS member en de producten en diensten die ze aanbieden bij VIPS.

ALTERWOOD

Sinds 2016 brengt AlterWood het unieke merk Millboard op de markt. We bedienen als verdeler inmiddels vele particuliere en zakelijke klanten met de mooiste en meest natuurgetrouwe kunststof terras- en gevelplanken. Wij durven te beweren dat Millboard de meest natuurgetrouwe kunststof plank ter wereld is, u zult geen vergelijkbare natuurgetrouwheid vinden! Naar invulling van de eigen behoefte tot het gebruik van een materiaal dat er uitziet als hout, maar wél onderhoudsvriendelijk is, is het bedrijf AlterWood ontstaan. AlterWood weet uit eigen ervaring en dus als geen ander hoe met de unieke kenmerken van Millboard uw droomvloer gecreëerd kan worden. Als alternatief voor echt hout, bamboe of conventioneel composiet zult u met deze onderhoudsvrije terrasplanken nog jarenlang plezier beleven in uw tuin of op uw balkon of (dak)terras.

Waarom men maar niet uitgepraat raakt over AlterWood en Millboard? De planken zijn niet alleen de meest natuurgetrouwe verkrijgbaar, maar hebben ook nog eens een bijzondere toplaag. Het geheim zit hem in de veerkrachtige Lastane ™ toplaag die Millboard uniek maakt. Door de niet-poreuze toplaag kunnen algen zich niet afzetten en heeft het ook nog eens de beste antislip eigenschappen. Het is daarnaast kleur- en weerbestendig en het wordt geproduceerd en afgewerkt met inachtneming van de hoogste normen.

En dit is nog niet alles…
Omdat een ultieme afwerking voor ons heel belangrijk is en we niet van half werk houden, hebben we ook een mooie collectie aan afwerkingsproducten voor u samengesteld. Stuk voor stuk producten die perfect passen bij de verschillende planken uit onze collectie. U kunt hiermee rekenen op een perfecte afwerking en uitstraling!

Kokosystems

Tuinschermen met Kokosvezel

 

De kokos tuinschermen hebben een natuurlijke & bijzondere uitstraling. Doordat de buitenzijde is afgewerkt met natuurlijke en duurzame kokosvezels zijn de kokos tuinschermen uitstekend begroeibaar. Naast een warm en fraai uiterlijk bieden de kokosvezels namelijk de ideale aanhechting voor diverse soorten klimplanten. Binnen enkele jaren zijn de kokos tuinschermen volledig begroeid. Het Kokowall systeem is een Nederlandse uitvinding en wordt volledig in Nederland geproduceerd. Meer informatie over de tuinschermen leest u hieronder en vindt u terug in onze brochure.

Familygrass

Kunstgras dat prettig aanvoelt!

 

Wilt u luxe kunstgras in de tuin?
Kunstgras dat prettig aanvoelt en eruit ziet als echt gras?
Kunstgras dat vakkundig gelegd wordt en zodoende 10 jaar garantie heeft?

Dan bent u bij FamilyGrass aan het juiste adres. Ons luxe kunstgras wordt door ons zelf ontworpen en gemaakt met 100% Europese producten. We heten FamilyGrass omdat we iedereen in onze productieketen persoonlijk kennen. Wij weten waar ons kunstgras vandaan komt en waar het gelegd wordt.

Design2Chill

Uniek maatwerkconcept

Reeds 18 jaar is Design2Chill trendsetter op het gebied van ‘all-weather’ lounge- en tuinmeubelen. Wij bieden een ruime collectie van moderne designmeubels gekoppeld aan een uniek maatwerkconcept en gericht op duurzaamheid. Design2Chill staat voor exclusief design. Tevens zijn wij gespecialiseerd in maatwerk en kunnen we alle meubels uit de collectie in ruim 500 trendy kleuren en dessins leveren.

Contactgegevens

VIPS Experience Centrum BV

Industrieweg 8
6651KR Druten

T +31 85 877 0416
E info@vipsdesign.nl

Nieuwsbrief